+36 70/515 57-19

Tisztelt könyvelőiroda tulajdonos!  

 
A bérszámfejtés hatékony elvégzése egyre inkább megköveteli a speciális szaktudást, különösen igaz ez egy-egy nagyobb ügyfél összetettebb számfejtési feladatainak végrehajtására. 

Saját Hessyn bérprogramommal, a bérügyvitel terén szerzett több éves önálló bérszámfejtői tapasztalatommal, kedvező áron átvállalom a bérszámfejtéssel kapcsolatos teendőit.

Könyvelőirodák állományának bérszámfejtését 1000 Ft/fő ártól vállalom. Évközi állomány átvételkor visszamenőleges  felvitelért külön díjat nem számítok fel.
 

Szakmai múltam:

Évekig beosztott, majd vezető könyvelőként dolgoztam. Munkám során folyamatosan szembesültem a bérszámfejtés külön szakággá válásával. Mivel mindíg én végeztem a bérügyviteli feladatokat, ezért 2005-ben elhagytam a könyvelői pályát, és kizárólag a bérszámfejtéssel kezdtem foglalkozni. Ezt egyéni vállalkozás keretein belül folytatom azóta is. A specializálódás miatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, a folyamatos  képzéseknek köszönhetően jogszabályismeretem naprakész. A legproblémásabb eseteket is a hatályos törvényeknek megfelelően a lehető legrövidebb időn belül oldom meg. Véleményem szerint a bérszámfejtés során a személyesség nagyon fontos, ezért ügyfeleim részére mindíg elérhető vagyok. Megbízásom esetén közvetlenül velem kerül kapcsolatba, kérdéseit közvetlenül nekem teheti fel.
 

Leveszem a bérügyvitellel kapcsolatos feladatokat a válláról.

Végrehajtom a könyvelőirodáknál felmerülő összes bérszámfejtéssel kapcsolatos teendőt. Feldolgozom a fizetési bizonylatokat, aláíró íveket, jelenléti íveket, szabadságlistákat. Elkészítem és beadom a bevallásokat, adatszolgáltatásokat. Előállítom és kezelem  az állományban lévő, a be és kilépő dolgozók minden bérrel kapcsolatos adatát. Elkészítem a bérlistákat, munkáltatói igazolásokat, keresetkimutatásokat és minden egyéb szükséges iratot. A bérszámfejtéssel kapcsolatos ügyekben elektronikusan és személyesen is eljárok az adott hatóságoknál.

Az információs társadalom adta lehetőségeket kihasználva, a gyors és hatékony munkavégzést az internetes kommunikációra építettem ki. Ügyfeleimmel e-mail és telefonkapcsolatot tartok fenn, egyes esetekben távoli asztalról dolgozom. Természetesen szükség esetén személyesen is megjelenek, de tapasztalatom szerint a bérszámfejtésben a gyorsaság és hatékonyság  a villámgyors internetes kommunikációban rejlik. Célom, hogy mindenben a lehető leghatékonyabb megoldást találjuk meg. Az általam használt Hessyn bérprogram professzionálisan kezeli a bérszámfejtéssel kapcsolatos adatszolgáltatásokat, igényeket és minden a számfejtés során felmerülő problémát.
 

Árképzés:

Az ár megállapítása az ügyfélkör összetételéből, és a kezelt személyek számától függ. Áraim versenyképesek, nagyobb létszámot kezelő könyvelőirodák esetében 1000 Ft/fő-től kezdődnek.

Amennyiben további kérdései lennének vegye fel velem a kapcsolatot az ÜZENET KÜLDÉS ürlapon, vagy hívjon  bizalommal a 06-70-515-57-19-es telefonszámon.